A HP Indigo hatása: új korszakot nyit a nyomtatásban

A HP felvillantotta a digitális nyomtatás új korszakát a Dscoop rendezvényen – adta hírül a Printing Impressions. Az új HP digitális nyomdagépek és intelligens megoldások segítségével válaszol a gyártó a ma ismert termelési kihívásokra a kereskedelmi nyomtatás és címkék, valamint a csomagolóipar területén.

Az új gépek magasabb termelékenységet, rugalmasságot és fenntarthatóságot kínálnak, támogatva ezzel a nyomdákat az üzleti növekedésben és a versenyképesség megőrzésében. A HP Indigo 120K digitális nyomdagép új szintet képvisel a nagyszériás termelés és automatizáció terén, míg a HP Indigo 18K gép sokoldalúsága és hatékonysága új lehetőségeket teremt a nyomdák számára. Az intelligens funkciók, mint az AI alapú automatizálás és a robotok, tovább növelik a termelékenységet és hatékonyságot.

A HP kiemelkedő az innovációk terén. Folyamatosan fejleszti a gépeit az inkjet technológiában is, hogy tovább segítse ügyfeleit a fenntartható növekedésben és a versenyképesség megőrzésében. Az új lehetőségek mellett a HP kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, például a HP Sustainable Impact Strategy programjával, amely segíti a nyomdákat fenntarthatósági céljaik elérésében.

Print&Packtech