Tavaszi Gazdasági Konferencia és NYPSZ LIV. közgyűlés

Budapest - 2024. április 17-18. - Rubin Wellness & Conference Hotel

Új koncepció, új név, új logó. Business Meetup. Az NYPSZ és PNYME együttműködésének köszönhetően ma már a teljes hazai grafikai szektorhoz szólunk. Ezen rendezvényünk évente két alkalommal, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. Témáit tekintve pedig kifejezetten a nyomda- és papíripar felsővezetőre, ügyvezetőire és cégtulajdonosaira fókuszál.

A tavaszi konferencia programjában kiemelten foglalkozunk a szakmai utánpótlásnevelés helyzetével, a (fiatal) munkavállalók motiválásával, a vezető szerepével és kompetenciáival. A mi iparágunkban is igaz a megállapítás, hogy „gépeket bárki tud vásárolni, azonban értéket teremteni csak az ember képes azokon”.

A konferencia tartalmi felépítése új nézőpontokat, remek üzeneteket és eszközöket ad majd, amelyek nagyban hozzájárulhatnak az üzlet sikerességének növeléséhez. Ajánljuk minden cégvezetőnek, aki a rendelkezésére álló humán erőforrásból valódi csapatot kíván kovácsolni.

Az esti gálavacsora remek alkalom a tapasztalatok megbeszélésére, amelynek kiemelt programja idén is a Magyar Nyomdászatért-díj ünnepélyes átadása lesz.

A másnapi program a Nyomda- és Papíripari Szövetség éves közgyűlésével kezdődik, amelyet követően átadjuk a Hess András-díjakat tagvállalataink 16 munkatársának, illetve a Vértes Gábor-díjat.

Keynote speekerek:

Dr. Mérő László – A pénz kettős természete
A pénz egészen másként viselkedik, amikor emberek motivációjára használják, mint amikor befektetésként. A pénz motivációs működését elsősorban a pszichológia eszközeivel lehet jól leírni. A pénz önmagában nem boldogít, viszont a súlyos és tartós pénzhiány önmagában is boldogtalanná tesz. E két szélsőség között a pénz sokféle hatását mutatjuk be, például: lojalitást lehet ugyan pénzért venni, de csakis kevés pénzért, sokért nem – de ingyen sem.

Albert Erika – Vezetők a satuban: hogyan lehet az üzleti érdekeket és az alkalmazottak jólétét egyensúlyban tartani?

Erika a mérnöki tapasztalatát ötvözi a pszichológiai tanulmányaival és e két dimenzió segítségével támogatja a vezetőket megérteni az emberek “működését”. Az előadás néhány gyakorlati példán keresztül fogja szemléltetni azt, amit a vezetők és embereik gyakran nagyon másképp látnak. A két nézőpont közötti különbséget fogjuk elemezni egyrészt a pszichológia szempontjából, másrészt pedig az üzletvezetés szempontjából szükséges vezetői döntések szemszögéből.

Polgár Zita – Mit jelent a gyakorlatban a vezetés?

Polgár Zita rendkívül sikeres toborzás-kiválasztási vezetőből vált vezetés-önismeret és emberi viselkedés témákkal foglalkozó humán szakemberré. Tanácsadás, tréning és mentorálás keretében számos szervezet és ember épüléséhez járul hozzá. „Szárnyalni csak másokat emelve lehet” című könyvében részletesen bemutatja, hogyan építhet egy vezető eredményes, elhivatott és elkötelezett csapatot, akik nemcsak elérik a vezetői célokat, hanem túl is szárnyalják azokat.

További információ a konferenciáról és jelentkezés ITT!

A rendezvénnyel kapcsolatosan hívható kollégák:

Szilágyi Judit
oktatas@fedprint.hu
+36 70 336 4883

Tóth Gábor
office@fedprint.hu
+36 30 927 8317