Ezek a magyar gasztrocsomagolások meghódították a világot!

Az elmúlt bő húsz év legszebb hazai gasztrocsomagolásait foglalja magába a STANC művészeti album. Ezt mutatták be május 9-én STANC – Kreatív magyar gasztrocsomagolások címmel. A hiánypótló gyűjtemény a kiugróan magas szakmai színvonalú magyar étel- és italcsomagolásokat tartalmazza.

Az ArtHungry kiadásában megjelenő könyv több mint 100 hazai alkotó és grafikai stúdió kreatív termékcsomagolásait mutatja be. A kötetben a művészi kivitelezésű boroscímkék mellett újhullámos sörcsomagolások, exkluzív pálinkacímkék, látványos desszertek, divatos étrendkiegészítők, valamint egyedi csomagolás-formatervek is helyet kapnak.

Az este folyamán a hivatalos könyvbemutató mellett kiállították a kötetben szereplő termékeket, valamint négy kategóriában díjazták is őket.

A Fashion Street-i Deák Palotában több termékcsomagolást megtekinthettek az érdeklődők, sőt némelyiknek a tartalmát is meg lehetett kóstolni. Elvégre a minőségi csomagolás mögött mindig egy minőségi termék áll.

Ez volt az első alkalom, hogy a STANC bemutatót rendezett, és díjakat adott át az iparban alkotók javára. A könyvbemutató mindenképpen fontos esemény volt a szektor javára, ahol meg lehetett ismerni a bemutatott albumon keresztül a legjelentősebb hazai alkotókat, és az ipar közösségét is tovább építette.

A STANC – Kreatív magyar gasztrocsomagolások könyv bemutatója egyértelműen mérföldkőnek számít a hazai gasztronómia és dizájn világában, ennél is többet jelenthet a szakmának és a nagyközönségnek. A művészi megközelítések és innovatív dizájnmegoldások, amelyeket ez a gyűjtemény bemutat, nemcsak a hazai tervezők tehetségét és szakértelmét tükrözik, hanem hozzájárulnak Magyarország kulturális és gazdasági értékének növeléséhez is. Ahogy az album lapjait forgatjuk, és a különféle csomagolásokban rejlő történeteket fedezzük fel, valójában a magyar kreativitás ünneplésének részeseivé válunk. Ez az album nemcsak a polcokon kap helyet, hanem a magyar dizájn történetében is markáns szerepet tölt be, ösztönözve ezzel a jövő alkotóit, hogy tovább vigyék hazánk hírnevét a világ színpadán.

Az album már kedvezményesen előrendelhető az ArtHungry webshopjából.

Print&Packtech