SoniXs TR-6 Pro: Csúcskategóriás pántolástechnika az ipar 4.0-ra összpontosítva

A MOSCA SoniXs TR-6 Pro teljesen automatizált pántológépe speciális gépvezérléssel, MOSCA által tervezett szoftverrel és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Ez a nagy teljesítményű gép megfelel a mai gyártási követelményeknek és a negyedik ipari forradalom irányelveihez is igazodik.

A SoniXs TR-6 Pro, bár a már teljesen automatizált SoniXs TR pántológép jólismert megoldásaira alapoz, mégis forradalmian új pántvezérlési koncepciót és számos technikai finomítást tartalmaz. A Pro modell több pántolási programot és beállítást is kínál, melyek könnyen kiválaszthatók a HMI érintőpanelen keresz­tül. A felhasználóbarát MOSCA szoftveres felülettel a kezelők különféle paramétereket állíthatnak be.

TÖKÉLETES PÁNTOLÁS MINDEN CSOMAGHOZ

A rendkívül könnyen kezelhető pántolásszerkesztő le­hetővé teszi a változó termékekhez igazított beállítá­sokat, amely kulcsfontosságú a SoniXs TR-6 Pro nagy teljesítményű működéséhez. Az ügyfelek a pántszalag­pozíciók széles skáláját határozhatják meg, és ezeket a paramétereket mintaként menthetik el, amely tartal­mazza a szállítási sebességet, a pántolás feszességét és a csomag méreteit is. Szükség esetén a pántológép önállóan választ ki pántolási mintákat előre rögzített programok alapján, amelyeket külső interfészekkel, szenzorjelekkel vagy például QR-kódokkal lehet akti­válni. Ezáltal a gép minden eddiginél több csomag­paraméter között tud különbséget tenni, így a csomag hossza mellett, további különböző termékjellemzők felismerése alapján is kiválaszthatja a megfelelő pán­tolási mintát, mint például a termék színe, magassága vagy termék pozíciója. Ez számos új termékfeldolgozá­si lehetőséget eredményez.

A gép kezelését tovább egyszerűsíti, hogy a már eddig is részletes hiba kijelzőt, további különböző hibaelhárí­tási támogatással egészítették ki. A diagnosztikát távoli, online karbantartással végzik, közvetlenül a MOSCA waldbrunni (Németország) központjából. Ezt a gép há­lózati képessége teszi lehetővé, ami azt jelenti, hogy szükség esetén a berendezés egy központi / távoli szá­mítógéppel vezérelhető, és így már teljesen felkészült az Ipar 4.0 gépi interakciókra. A működési állapot né­hány egérkattintással bármikor könnyen megjelenít­hető. Ez lehetővé teszi az esetleges problémák korai felismerését vagy megelőzését. A szoftverfrissítések kezelése szintén az interneten keresztül történik.

A SoniXs TR-6 Pro a MOSCA által bevezetett Standard 6 pántszalagvezető-rendszer moduláris felépítésű:

a rendszer könnyen hozzáférhető, és olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek szerszámok használata nélkül szervizelhetők vagy cserélhetők. Az energiatakarékos ultrahangos pántszalag hegesztőegység emissziómentes és szakadásmentes pántolást garantál. A MOSCA technológia egyedülálló vezérlési koncepciójának vezető szerepe van a pántolási technológiák fejlesztésében.

A SoniXs TR-6 Pro négy különböző keretméretben is elérhető. Percenként akár 45 csomag pántolására is képes hat különböző pántszélességgel: 5 és 12 milliméter között. A gép gyárilag CE-jelöléssel rendelkezik, és könnyen integrálható a már meglévő rendszerekbe is.

A MOSCA GMBH-RÓL

A MOSCA GmbH minőségi pántológépek, pántoló anyagok és biztonsági rendszerek beszállítója, fejlesztője és gyártója professzionális és ipari felhasználású áruszállításhoz. A gépportfólió az univerzális, széles körű alkalmazási körrel rendelkező eszközöktől a teljesen automatizált, nagy teljesítményű gépekig terjed, amelyek bármely magasabb szintű automatizálási sorba integrálhatók.

A MOSCA, Európa egyik legmodernebb gyárában állít elő pántszalagokat PP-ből és PET-ből. A MOSCA nemzetközi disztribúciós, szerviz- és tanácsadói hálózata globális kiszolgálást tesz lehetővé ügyfelei számára. A családi céget 1966-ban alapították, székhelye Waldbrunnban található, Heidelberg és Heilbronn között, Németországban. A MOSCA világszerte 27 irodájában mintegy 1100 alkalmazottat foglalkoztat. Folyamatos új fejlesztésekkel, a MOSCA szakértői csapata több mint 55 éve őrzi minőségi és technológiai vezető szerepét a pántolástechnikai szektorban.

További információk a www.mosca.com/hu-hu oldalon találhatók.

- Hirdetés -