Viszontagságos időszakban is a stabilitást jelenti a CSAOSZ

Interjút adott a Transpack magazinnak Nagy Miklós, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) korábbi főtitkára, aki 2010 óta dolgozott ebben a pozícióban. Ezen időszak kihívásairól és a személyes karrierútjára összpontosított a szakmai lap.

Nagy Miklós jelenleg szakmai titkárként segíti a szervezet munkáját. A cikkben a hulladékkezelési rendszerek folyamatos átalakulásáról és az EPR-kormányrendelet által előidézett kihívásokról beszél, különös tekintettel az élelmiszeriparra és más ágazatokra, ahol az EPR jelentős többletterhet jelent. Emellett kifejti, hogy a szakmai vélemények gyakran figyelmen kívül maradnak a törvényalkotás során, de reménykedik, hogy végül mégis sikerül befolyást gyakorolniuk a döntéshozásra.

A szakember karrierjének fontos állomásai között szerepel a nyomdaipari üzemmérnöki oklevél megszerzése, majd a csomagolóiparban eltöltött évek, ahol különböző szerepekben dolgozott, többek között a CSAOSZ főtitkáraként. Büszke a szövetség taglétszámának növekedésére és arra, hogy a szakma véleményét figyelembe veszik. Személyisége inkább a párbeszédre és a hosszú távú stratégiai megközelítésre épül.

A COVID-19 idején a CSAOSZ szerepe kiemelkedő volt az ellátási láncok stabilizálásában, különösen az élelmiszeripari szállítmányozás terén. Nagy Miklós számára fontos elismerés volt a GS1 Életműdíj, amelyet a CSAOSZ és a GS1 közötti hatékony munkakapcsolatért kapott. Büszke arra, hogy a Csomagolási Világszövetség (WPO) konferenciáját Magyarországra hozta, és arra, hogy a WPO átvette a Magyarországon alkalmazott protokollokat.

Print&Packtech

Borítókép: Transpack

- Hirdetés -