A hatékony termékfeldolgozás fontos hozzávalója

Hogy mi garantálja a szállítandó áruk minőségét? A csomagolás és a kiváló termékfeldolgozás a helyes válasz. A különböző elemek rögzítéséhez elengedhetetlen a megbízható pántolástechnika. A MOSCA hatékony pántológépeket fejleszt és gyárt, emellett magas minőségű pántolóanyagot készít, és komplex rendszerekben gondolkoznak a szállítandó áruk biztonságos lekötésére. Varga-Dudás Veronika, a MOSCA Direct Hungary Kft. cégvezetője beszélt a Print&Packtech magazinnak a vállalat legfrissebb fejlesztéseiről, valamint filozófiájáról.

„A megbízhatóság és a minőség kiemelten fontos a pántológépek piacán” – hangsúlyozta a szakember, majd hozzátette: „Emellett a technológiai innovációk is kardinális kérdést képeznek, továbbá a fenntarthatóságra szintén figyelmet kell fordítani. A MOSCA ezeken a területeken nyújt kimagasló megoldásokat.”

Automatizált berendezések a hatékonyság érdekében

A pántológépek területén is egyre fontosabb az automatizálás, ugyanis a műveletek hatékonyságát ezáltal maximalizálhatják a felhasználók. Kiemelkedő példa a MOSCA SONIXS TR-CONNECT teljesen automatizált pántolóberendezése, amelynek a karbantartása is kifejezetten egyszerű.

„A hatékony munkavégzés ma már elengedhetetlen a csomagolóiparban. Amellett, hogy kiemelkedő technológiai háttérrel rendelkezik a SONIXS TR-CONNECT, távolról is kezelhető, valamint követhető a produktivitása. Bármilyen hiba felmerülését jelzi az operátornak, így gyorsan elvégezhetők a megfelelő lépések a javítás érdekében. Továbbá kevésbé igényli a humán munkaerő jelenlétét, ugyanis a dupla dobnak köszönhetően több pántolószalag helyezhető fel rá, ami hosszabb munkafolyamatot jelent beavatkozás nélkül” – sorolja a SONIXS TR-CONNECT előnyeit a cégvezető.

Termékfeldolgozás számos iparágban

A MOSCA pántológépei számos iparágban használhatók. Többek között az élelmiszer-, papír-, gyógyszeriparban alkalmazzák dobozok, műanyag ládák rögzítésére. Ezek a pántolóberendezések rendkívül közkedveltnek számítanak, ugyanis szignifikáns produktivitással dolgoznak.

Kép forrása: Mosca Direct Hungary Facebook oldala
Kép forrása: Mosca Direct Hungary Facebook oldala

A gyártó termékpalettáján megtalálhatók azok a gépek, amelyek az adott vállalat és folyamat metódusaira szabottak. Az alapkategóriában található RO-M FUSION pántolóberendezések bestsellernek számítanak, mivel rendkívül egyszerű használni őket, valamint gyors és megbízható teljesítményt nyújtanak hosszú távon.

Fenntartható anyagokkal

A pántolószalagok minősége is fontos szerepet játszik a termékek feldolgozásának folyamatában. A MOSCA rendszerbeszállítóként a gépek mellett kiváló kvalitással rendelkező pántolóanyagokat is kínál, amelyeket az egyik legmodernebb európai üzemben állít elő, mindezt a nap 24 órájában, teljesen automata üzemmódban. A vállalat kínálatában megtalálhatók polipropilén, polietilén-tereftalát és eco-strap, valamint legújabb termékként a papírpántolószalagok. A széles termékportfólió azért fontos, mert a különböző területeken más-más anyagot, szélességet szükséges alkalmazni.

„A MOSCA a fenntarthatóság mellett teszi le a voksát. A gépek előállításánál az optimális működést irányozzuk elő, míg a pántolószalagok gyártásánál az újrahasznosítást és újrafelhasználhatóságot célozzuk meg. A jövőbeni fejlesztéseinket is a fenntarthatóság jegyében kívánjuk folytatni” – összegzi Varga-Dudás Veronika.

Némethi Botond, Print&Packtech magazin

- Hirdetés -