DIXI bálázógépek és hulladékprések karton-, papír-, fólia-, fém- és egyéb hulladék kezelésére

Bármilyen iparágról is legyen szó, hulladék minden üzemben keletkezik, és annak kezelése megoldandó feladat. A német DIXI bálázógépek és hulladékprések alkalmazásával hatékonyan tömörítheti a gyártás és feldolgozás során keletkező különböző hulladékokat.

Tömörítéssel a hulladék térfogata nagymértékben csökkenthető, ezáltal helyet takaríthat meg az üzem­ben, és nem utolsó sorban munkatársai az érdemle­ges feladatokra koncentrálhatnak, nem pedig a szemét válogatásával és ide-oda pakolgatásával töltik drága munkaidejüket. Ezen kívül a tömörített hulladékbá­lák könnyebben mozgathatók és szállíthatók, hiszen kisebb helyet foglalnak mind az ipari létesítményen belül, mind pedig a szállító gépjárművön, így szállítá­si költségeit is csökkentheti. Amennyiben a hulladé­kot újrahasznosítás céljából szelektíven gyűjti, majd bálákká tömöríti, úgy a hulladék átvevő helyek jóval magasabb átvételi díjat fizetnek a hulladékért. Ezek mind olyan érvek, amelyek Önt is arra ösztönözhetik, hogy még egy lépést tegyen a környezeti és egyben pénzügyi tudatosság felé.

A DIXI hulladékprések és bálázógépek főként az élelmi­szer- és italipar, az ipar és termelés, a nyomda- és cso­magolóipar, a gyógyszeripar, a gép- és járműgyártás, a logisztika és szállítmányozás, valamint az újrahasz­nosítás és hulladékkezelés szakterületeken jelentenek nagy segítséget.

A DIXI gépcsaládot gyártó német Maschinenfabrik Ber­matingen cég több, mint 40 év tapasztalattal és folya­matos fejlesztések mellett kínálja rendszereit, mely be­rendezésekkel német minőséget, megbízhatóságot és biztonságos működtetés garantál. Berendezéseik ma­gyarországi értékesítését és teljes körű szervizelését a Prosystem csoport látja el. A DIXI gépcsaládon belül a kisebb teljesítményű mobil egykamrás bálázógépek­től kezdve egészen a nagy gyárakat kiszolgálni képes hulladékkezelő rendszerekig minden igényt lefedő megoldások megtalálhatók A gépek konfigurációja egyedileg az Ön igényeihez igazíthatók. A DIXI hulla­dékprésekkel hullámkartont, papírhulladékot, Tetra csomagolást, különböző fóliákat, PET palackokat, habszivacsokat, szigetelő szőnyegeket, fémdobozokat és egyéb tömöríthető anyagokat tömöríthet.

Minden DIXI hulladékprés és bálázógép esetében összhangban vannak a minőségi elvárások a gépek meg­térülésével. A DIXI bálázógépek teljesítményüknek és hosszú élettartamuknak köszönhetően megbízható és gazdaságos hulladékkezelési megoldást nyújtanak sok éven keresztül.

Ingyenes felmérésért és ajánlatért keresse a Prosystem csoportot: www.prosystem.hu

- Hirdetés -