Több mint 1400 kiállító a drupán, lesznek köztük magyar szereplők is

Közeledik a drupa! Most a kelet-európai szaksajtó képviselői nyerhettek betekintést a kiállítás kulisszái mögé Sabine Geldermann kiállításigazgató vezetésével.

A drupa olyan megatrendek köré szerveződik, mint a digitalizáció, automatizáció és fenntarthatóság. A nemzetközi eseményt 2024. május 28-tól június 7-ig rendezik Düsseldorfban, ahol a globális nyomtatási és csomagolási ágazat képviselői találkoznak az inspiráció, innováció és kapcsolatépítés jegyében.

A rendezvény előtt két hónappal már 50 ország több mint 1400 kiállítója jelezte részvételét, köztük olyan neves cégek, mint a Bobst, Canon és HP. A kiállítás változatos programja a nyomdaipar teljes értékláncát lefedi, lehetőséget teremtve a legújabb berendezések és technológiák bemutatására. Külön figyelmet kapnak a feltörekvő startupok is, így a látogatók közvetlenül ismerkedhetnek meg az ágazat legfrissebb innovációival.

Magyarországot a Paperfox és a RIGO Kft. képviseli majd, hangsúlyozva a hazai vállalatok nemzetközi szerepvállalását. Sabine Geldermann elmondása szerint a kiállítók és látogatók pozitív visszajelzései megerősítik a drupa státuszát mint a globális nyomda- és csomagolóipar legfontosabb találkozóhelyét, ahol az innovációk széles skálája kínál bepillantást az iparág jövőjébe. Az esemény ideális platformot biztosít az üzleti kapcsolatok építéséhez és a projektek előmozdításához.

Print&Packtech