Ahol a nyomtatás jövője formát ölt: a FESPA visszatér Berlinbe 2025-ben

A FESPA bejelentette, hogy 2025. május 6. és 9. között rendezik meg a FESPA Global Print Expo és European Sign Expo szakvásárokat. Az esemény visszatér Berlinbe, a tematika pedig többek között a szitanyomásra, digitális és textilnyomtatásra és a vizuális kommunikáció köré szerveződik. De a nagy népszerűségnek örvendő szakmai programok is elérhetők lesznek, mint a Personalise Make Wear, a World Wrap Masters, a Club FESPA és a kétévente megrendezésre kerülő FESPA Awards.

„München és Amszterdam után visszatérünk Berlinbe 2025-ben” – mondta Michael Ryan, a FESPA vezetője. „Alig várjuk, hogy a Messe Berlin csarnokaiban újra köszönthessük a résztvevőket. Újra olyan keretet szabunk, amely segít a nyomdáknak és a signmakereknek felfedezni az új technológiákban és megoldásokban rejlő potenciált, így ezeket beépítve az üzleti tevékenységükbe még nyereségesebbé tehetik vállalkozásukat.”

A FESPA 2025 további részletei a FESPA Global Print Expo, a European Sign Expo, a Personalisation Experience és a Sportswear Pro 2024 (2024. március 19-22., RAI Amsterdam, Hollandia) után lesznek elérhetőek.

Print&Packtech