Itt a Horizon iCE StitchLiner Mark IV!

A Standard Finishing Systems, a nyomdaipari és pa­pírkezelési megoldások vezető szállítója bejelentette a Horizon iCE StitchLiner Mark IV tűzőgép megjelené­sét – írja a Printing Impressions.

A Mark IV-nél a tűzéshossz, az egyensúly és a vastag­ság beállításai automatikusan megváltoztathatók a kü­lönböző munkamenetek során, így rugalmas gyártás érhető el egyenletes minőségben. A rendszer ponto­zási funkciója minden méret esetén csökkenti a gerinc repedezését, és szorosabb hajtogatást tesz lehetővé. A lapigazító rész alkalmas a négyirányú rendezésre, így az állományoknál pontosabb igazítás érhető el. A Mark IV szállítórendszerének továbbfejlesztése stabil lapto­vábbítást tesz lehetővé a hordozókon keresztül, még a bevont és a könnyebb súlyú lapok esetében is.

A Mark IV kifejezetten gyors munkára képes. A gyártási sebességek akkor is tarthatók, ha a rendszer változó vastagságú üzemmódba van állítva, vagy ha fedőlapo­kat helyeznek be. A Mark IV még akkor is képes folya­matosan működni, ha olyan hibákat észlel, mint például leesett öltés vagy a lapok helytelen igazítása, mivel automatikusan, kezelői beavatkozás nélkül visszadob­ja a munkadarabot egy tálcára, így javítja a rendszer üzemidejét.

A StitchLiner tűzőgépek korábbi generációihoz képest a Mark IV modernebb kialakítással, testre szabható gépállapot-jelzőfényekkel, biztonságosabb és kön­nyebb rendszerhozzáférési pontokkal a kezelők és a technikusok számára, valamint rugalmasabb konfi­gurációs lehetőségekkel rendelkezik mind az ofszet, mind a digitális megoldásokhoz.

Némethi Botond, Print&Packtech magazin

- Hirdetés -