Hatékonyság és innováció

A közel 30 éves Nyomda -Technika Kft. győri székhellyel folytatja nyomdai támogató szolgáltatásait, úgymint gép beszerzés, üzembe helyezés, karbantartás, levegős hulladékszállítási megoldások. A kiélezett versenypia­ci helyzet kihívásaihoz igazodva, bővült a tevékenységi kör mérnöki támogatással és üzletviteli tanácsadással.

Küldetésünk, partnereink eredményességének javítása, teljeskörű karbantartás fejlesztéssel, nyomdatechnoló­giai hatékonyság növeléssel, szakmai kompetencia szint emelésével.

Nyomdák karbantartási rendszereinek fejlesztésével, on­line hibabejelentési lehetőséggel támogatjuk a berende­zések üzembiztos állapotának megőrzését, és a hibaokok feltárását.

A rendelkezésre álló adatok elemzése alapján javaslatot teszünk, megcélozva a folyamatok javítását, termelékeny­ség növelését, selejt-, és állásidők csökkentését.

Interim szolgáltatással kiegészítve, segítjük partnereinket a létszám-, vagy kompetenciahiány kezelésében. Részt veszünk a megfelelő munkatárs kiválasztásában, betanításában.

Kollégáink több évtizedes, multinacionális környezetben szerzett, műszaki-, nyomdai-, és csomagolóipari tapasztala­ta a garancia a szakszerű, eredményes együttműködésre.

Kereskedelmi tevékenységünk nem csak az általunk nyújtott műszaki szolgáltatáshoz kapcsolódó segédanya­gokat, alkatrészeket biztosítja, hanem támogatást nyújt új berendezések, eszközök, technológiák felkutatásában, beszerzésében. Folyamatosan keressük a lehetőségét új, megbízható beszállítói kapcsolatok kialakításának, ennek köszönhetően válhattunk a nemzetközileg is elismert, GBPI csomagolóanyag-vizsgáló műszereket gyártó válla­lat magyarországi képviselőjévé.

A modern gyártási környezetbe helyezett gépek, tech­nológiák és maga az alapanyag kezelése is megköveteli a páratartalom szabályozást. Így a párásítás területén is elköteleződtünk, az iparág felső kategóriáját képviselő partnerünk, a FinestFog mellett. A gyártó több évtizedes tapasztalata garancia a hosszútávú, megbízható műkö­désre, aftersales alkatrész ellátásra.

Ez a rendszer energiahatékonyan támogatja a hűtési rendszereket, önmagában képes 2-5 ̊C fok csökkenést elérni az adiabatikus technológiával, megköti a lebegő porszemcséket, csökkenti az elektrosztatikus kisülés kockázatát, elősegíti a fa-, papíriparban, az alapanyagok megfelelő szerkezeti állapotának fenntartását, technoló­giai felhasználásuk javítását, biztosítja az emberi szerve­zet számára megfelelő páratartalmú levegőminőséget.

A párásító rendelkezik a legszigorúbb élelmiszeripari cer­tifikációval, így a hatékonyság, és alacsony üzemeltetési költség mellett, az egészég védelme is fókuszban marad.

A gyakorlatilag atomi szintű, tökéletes porlasztási képnek köszönhetően, nincs szükség ventilátorra, a porlasztott víz azonnal elegyedik a levegővel, így a szakszerűen terve­zett fúvóka elhelyezéssel elérhető, hogy a felületeken ne jelenjen meg direkt víz lecsapódás.

Helyszínen végzett felmérés, műszaki egyeztetés során kapott információk alapján, csepegésmentes, PLC-vel vezérelt, komplett technológiát tudunk szállítani part­nereink részére, az egyszerűbb berendezéseken át, a többzónás megoldásokig.

A brand élvonalba tartozását mi sem bizonyítja jobban, minthogy a nyomdai szakma elsőszámú kiállításának, a Düsseldorfban megrendezendő DRUPA-nak a párásítását is a FinestFog biztosítja.

Ismerje meg személyesen a részleteket, találkozzunk a kiállításon a Hall 16/A16-os standnál!

Nyomda -Technika Kft.