A Brett Martin bejelentette együttműködését a Keencuttal

A Brett Martin és a Keencut először a Sign&Digital kiállításon működött együtt a Soyang Europe standján (G10) – írja cikkében a What They Th!nk.

A rendezvényen a Keencut a Brett Martin 10 mm-es Foamalux Light, Foamalux Eco és 3 mm-es Marcryl akril termékén dolgozott a Keencut SteelTrak és Evolution3™ SmartFold vágójával, miután az anyagokat egy Fujifilm Acuity Prime berendezéssel kinyomtatták.

„A Keencut és a Brett Martin együttműködése lehetővé teszi számunkra, hogy megmutassuk ügyfeleinknek, hogy az olyan csodálatos anyagok, mint a Foamalux és a Marcryl hogyan vághatók tökéletesen a Keencut precíziós eszközeivel. A kiváló anyagok kombinálása a Keencut Evolution3™ és SteelTrak vágási teljesítményével és pontosságával lehetővé teszi a táblagyártók számára a minőség és a termelékenység javítását” – mondta Debbie Pendergrast, a Keencut üzletfejlesztési menedzsere.

A Brett Martin és a Keencut együttműködése a Brett Martin jóváhagyott partnerprogramjának része. Az észak-írországi székhelyű műanyaggyártó szorosan együttműködik a vágó-, nyomdai és hőformázógép-gyártókkal, hogy tesztelje és bemutassa félkész termékportfóliójának feldolgozási képességeit.

„Az ilyen együttműködések révén biztosíthatjuk, hogy termékeink folyamatosan fejlődjenek és a legmagasabb színvonalon teljesítsenek. Jóváhagyott partnerprogramunk garantálja, hogy ügyfeleink a kezdetektől fogva minimalizálják a termékpazarlást és maximalizálják a teljesítményt, mivel nincs szükség költséges és időigényes próbák és tesztfuttatások elvégzésére” – mondta Nick Hughes, a Brett Martin brit értékesítési vezetője.

Némethi Botond, Print&Packtech magazin

- Hirdetés -